Webecos

Om een huid in optimale conditie te houden is de dagelijkse verzorging ervan een eerste vereiste. Webecos biedt daarvoor een groot aantal huidverzorgingsproducten die zijn afgestemd op de conditie van uw huid en uw persoonlijke huidtype. Kenmerkend voor de cosmetica van Webecos is dat de meeste grondstoffen een plantaardige oorsprong hebben. De producten worden NIET op dieren getest en zijn bovendien hypoallergeen. Ik adviseer u graag bij welke producten uw huid het meest gebaat is en hoe u ze thuis kunt gebruiken. Met als optimaal resultaat: een stralende, frisse en gezonde huid!

Malu Wilz

Om uw huid nog beter uit te laten komen is een verzorgde make-up  van belang. De lijn van Malu Wilz heeft een uitgebreid kleurenassortiment en is altijd volgens de laatste nieuwe trend. De producten zijn praktisch en milieuvriendelijk en een aantal zijn navulbaar.  Zo zijn er de elegante beauty boxen die naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden. Een modern kleurenassortiment voor een professionele en creatieve make-up. Twee keer per jaar worden de nieuwe modekleuren gepresenteerd.

Magnetic

Voor u nagels werk ik met Magnetic.  De Magnetic Acryl Systems zijn ontwikkeld om kunstnagels met een optimale flexibiliteit en een sterke structuur te garanderen. Ik werk met uv-acryl, dat heeft de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel en bevat geen nare geur. Voor de mensen die perfecte natuurlijke nagels willen en geen kunstnagels werk ik met UV Gelpolish van Magnetic. Dit is een nagellak ,maar met de kwaliteit van gel. De lak biedt naast een mooi resultaat een goede versteviging van de natuurlijke nagel.